ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Ο χειρουργός οδοντίατρος Γεώργιος Φατλές έχει ειδικευθεί στην εμφυτευματολογία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική περίθαλψη. Αναλαμβάνει τη χειρουργική τοποθέτηση και αποκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων, με στόχο την αντικατάσταση ενός ή περισσότερων δοντιών και την παροχή στήριξης στις οδοντοστοιχίες ή σε μια σταθερή οδοντική γέφυρα. 

Επικοινωνήστε με το οδοντιατρείο μας και θα σας ενημερώσουμε για το ποια εξειδικευμένη οδοντιατρική διαδικασία είναι κατάλληλη για τη δική σας περίπτωση. Η υψηλή επιστημονική μας ειδίκευση και ο σύγχρονος οδοντιατρικός εξοπλισμός μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία του αποτελέσματος.
image-140038-divider-new.jpg?1425393591535
image-140042-emfitevma-main.jpg?1425394505341


Τι είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν μια μόνιμη λύση σε περιπτώσεις μερικής ή ολικής απώλειας δοντιών. Τα εμφυτεύματα εισάγονται στη γνάθο και αντικαθιστούν τα ελλείποντα δόντια, ενώ έχουν τις δυνατότητες, την αίσθηση, αλλά και την εικόνα φυσικών δοντιών. Έτσι, μπορούν να ανταποκριθούν άριστα σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, όπως η μάσηση και η ομιλία, ενώ επιδεικνύουν υψηλή ανθεκτικότητα στις καθημερινές φθορές.